ServiceNow stelt Sebastian Fitzjohn aan als Vice President, Alliances & Channel Ecosystem EMEA

10-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

ServiceNow stelt Sebastian Fitzjohn aan als Vice President, Alliances & Channel Ecosystem EMEA

ServiceNow benoemt Sebastian Fitzjohn tot Vice President, Alliances & Channel Ecosystem, Europe, Middle East and Africa (EMEA). Fitzjohn wordt verantwoordelijk voor de inzet en groei van het ServiceNow partnerecosysteem en voor het implementeren van een nieuw, wereldwijd operatiemodel voor het Alliances & Channel Ecosystem in EMEA. Dit model is gericht op het realiseren van nieuwe sales en het bieden van vaardigheden en capaciteiten voor het Now Platform.

Sebastian heeft twintig jaar ervaring in transformationele omgevingen en vervulde leidinggevende functies in zowel directe als partner sales. Voordat hij in dienst trad bij ServiceNow, werkte hij vier jaar bij VMware als Senior Director voor de EMEA Global System Integrator en System Outsourcer activiteiten.

"Bij ServiceNow richten we ons op het ondersteunen van klanten bij het versnellen van hun digitale doelstellingen door het automatiseren van workflows. Zo worden uitstekende end-to-end gebruikerservaringen en toegevoegde waarde gerealiseerd", zegt Sebastian. "Daarom is partnersucces voor ons synoniem aan klantsucces. Wij geloven dat door samen te werken er een goede mogelijkheid ontstaat om groei voor zowel ServiceNow als onze partners te creëren. Een sterke focus op het bieden van resultaten voor onze gezamenlijke klanten staat hierbij centraal."

Terug naar nieuws overzicht