ITQ wint Pivotal Systems Integrator Award for Customer Collaboration

14-10-2019 | door: Witold Kepinski

ITQ wint Pivotal Systems Integrator Award for Customer Collaboration

ITQ heeft de Systems Integrator of the Year Award van Pivotal ontvangen voor klantensamenwerking voor de EMEA-regio op Pivotal's SpringOne Platform.

ITQ is een van de eerste EMEA-partners die samen met Pivotal bij klanten projecten met Pivotal Container Service (PKS), Pivotal Application Service (PAS) en application transformation (AppTX) heeft uitgevoerd.

"We zijn enorm trots om de Systems Integrator Award for Customer Collaboration van Pivotal te mogen ontvangen", zegt Francisco Perez van der Oord, Chief Customer Success Officer en een van de oprichters van ITQ Consultancy. “Dit is echt een teaminspanning: het toont onze passie voor technologie en ons geloof in de strategie van Pivotal. Vijf jaar geleden hebben we een duidelijke keuze gemaakt om een practice binnen ITQ te ontwikkelen en hebben we strategisch geïnvesteerd in een wederzijdse en vertrouwde relatie. We zijn er trots op partner van Pivotal te zijn vanwege hun focus op bedrijfsresultaten en klantensucces."

Pivotal, Pivotal Application Service, PAS, Pivotal Container Service en PKS zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Pivotal Software, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software