Witold Kepinski - 15 oktober 2019

Trias Politica Advies lanceert nieuw platform TenderXL

Trias Politica Advies lanceert nieuw platform TenderXL image

Trias Politica Advies heeft een nieuw platform gelanceerd voor ondernemingen en tendermanagers die de overheid als klant willen: TenderXL.

Initiatiefnemer en ondernemer Ireen Boon (oprichter Trias Politica Advies) vond het tijd voor een simpel en compleet overzicht van alle overheidsopdrachten. Immers, ieder jaar opnieuw koopt de overheid voor 73 miljard euro in bij het bedrijfsleven. Veel bedrijven haken echter af omdat ze opzien tegen aanbestedingsprocedures. TenderXL maakt tenders nu inzichtelijk door een compleet overzicht te bieden van alle benodigde documenten, beleidsstukken en inkoopvoorwaarden. aldus boon.

Daarnaast kan via TenderXL direct zaken worden gedaan met de overheid zónder aanbestedingen. TenderXL combineert hierbij waardevolle informatie over concurrenten met een overzicht van toekomstige aanbestedingen: overheidsopdrachten die nog moeten worden voorbereid en waar bedrijven dus nog invloed op hebben. Of waarbij zelfs kan worden voorkomen dat het een aanbesteding wordt. TenderXL plaatst daarnaast ondernemingen op de voorkeurslijsten van gemeentes en geeft een melding wanneer de concurrent een tender wint. Het platform is erop gericht om ondernemingen eerder, meer en beter te laten weten wat de overheid als klant wil aldus Boon.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!