Eric de Jongh is terug bij Futura

14-10-2019 | door: Witold Kepinski

Eric de Jongh is terug bij Futura

Eric de Jongh is terug bij Futura. Eric heeft meer dan 20 jaar ervaring in de distributie van hard & software, waarvan hij 17 jaar werkzaam is geweest bij Nextel.

Door de vooruitstrevende stappen die Futura als organisatie heeft gemaakt, heeft Eric ervoor gekozen om terug te keren naar zijn vertrouwde werkomgeving. In zijn functie als Business Partner Manager gaat Eric zich bezighouden met het ondersteunen van onze business partners en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven in de branche.

De terugkomst van Eric de Jongh is voor Futura naast een logische, ook een strategische keuze. Met de ervaring die hij heeft opgedaan bij Nextel, weet hij als geen ander hoe de branche in elkaar zit en kan hij als schakel tussen de partner en Futura snel handelen. Eric zal zich voornamelijk richten op het data en security portfolio van Futura in het Enterprise segment.

Hij houdt er een actief leven op na, want naast sporten doet hij ook veel aan vrijwilligerswerk. Wielrennen, mountainbiken en het geven van spinning les zijn de sporten die hij liefst beoefend om fit te blijven. Daarnaast heeft hij een passie voor autoracen en is hij cup coördinator van de nieuwe Mazda MX5-Cup.

Mocht u vragen voor hem hebben dan kunt u met Eric de Jongh in contact komen via LinkedIn of door hem te bellen op 06 30 152 844.

Terug naar nieuws overzicht