Wouter Hoeffnagel - 15 oktober 2019

Comgate ziet omzet met 30% stijgen

Comgate maakt een sterke groei in aantal klanten, business partners en in omzet. Zo ziet de IoT Service Provider zijn omzet in 2019 met 30% stijgen ten opzichte van vorig jaar. Daarnaast kondigt Comgate prepaid data-simkaarten aan met een wereldwijde dekking.

Comgate is een connectiviteitsspecialist en onderdeel van Capestone, een gespecialiseerde distributeur van 4G mobiele internetoplossingen. "Wij zijn door de combinatie van onze activiteiten als geen ander in staat om krachten te bundelen op het gebied van hardware en connectiviteit. Comgate speelt in op de marktbehoefte naar meer duidelijkheid, snel kunnen starten met een project en schaalbaarheid. Door kennis van zaken wordt waarde gecreëerd voor zowel resellers als eindklanten. Door alle type abonnementen in het portofolio te hebben kan elke klant bediend worden. Zo hebben we IoT bundels van 1 MB tot echt onbeperkt, zonder limitering of beperking per dag", aldus Barbara Mulder, Marketing Director.

Prepaid data-simkaart

"Vandaag voegen we hier prepaid data-kaarten aan toe. Deze sims worden geleverd inclusief beheerportal en zijn speciaal ontwikkeld voor zakelijke toepassingen in 3G/4G netwerkapparatuur zoals routers, MiFi's en dongles. De Comgate Prepaid simkaarten zijn beschikbaar vanaf 100 MB tot maar liefst 10 GB en beschikbaar voor Europa en Wereldwijde dekking."

Steeds meer resellers zien volgens Comgate dat ze nu moeten starten met de verkoop van IoT diensten, omdat steeds meer apparaten betrouwbare connectiviteit nodig hebben met een hoge dekking en uptime. Het bedrijf speelt hierop in met zijn netwerkonafhankelijke data-abonnementen. Comgate biedt hierbij persoonlijke service, met onder meer een vast contactpersoon en maatwerk mogelijkheden.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!