Supermicro breidt internationaal partnernetwerk uit

16-10-2019 | door: Witold Kepinski

Supermicro breidt internationaal partnernetwerk uit

Super Micro Computer, speler op het gebied van enterprise computing, opslag, netwerkoplossingen en groene computertechnologie, kondigde een verbeterd programma aan voor de stimulering van partners bij het jaarlijkse evenement Innovate! van het bedrijf in Berlijn. Het uitgebreide programma verbetert het wereldwijde partnerecosysteem van het bedrijf en biedt partners de nodige middelen om geoptimaliseerde oplossingen te leveren op basis van de brede portfolio van besparende servers en opslagoplossingen van Supermicro.

"De toonaangevende datacentra van vandaag hebben oplossingen nodig die zijn geoptimaliseerd met de nieuwste innovaties," zei Don Clegg, senior vice president, Worldwide Sales, Supermicro. "We zetten ons in om onze partners in staat te stellen gedifferentieerde producten en waarde aan hun klanten te leveren op basis van onze portfolio met producten die op de markt geïntroduceerd worden. In onze 26-jarige geschiedenis hebben we een van de beste partnerprogramma's van de industrie ontwikkeld. We zijn enthousiast over ons verbeterde programma dat de beschikbaarheid stroomlijnt voor Supermicro-training en -middelen, evenals vroege toegang tot producten van de volgende generatie die samenwerking met onze interne verkoopteams mogelijk maken om wederzijds succes en klantwaarde te stimuleren."

Partnerprogramma

Het Supermicro-partnernetwerk omvat wederverkopers, systeemintegratoren en technologie-integratoren en biedt hen de middelen die ze nodig hebben om hun klanten te helpen hun omzet te verhogen, aldus Super Micro.

Producttraining: uitgebreide online en persoonlijke training georganiseerd door productmanagers en systeemingenieurs van Supermicro.

Proof of Concept-ondersteuning: meer testen en valideren van de nieuwste klantoplossingen met behulp van Supermicro-producten in laboratoria op locatie of via externe systemen. Dit biedt klanten vooraf geconfigureerde en gebruiksklare oplossingen, inclusief systeemconfiguraties en configuraties op rackniveau

Programma's voor vroege toegang: geavanceerde toegang tot producten die het eerst op de markt komen en producten van de eerste generatie.

Co-marketingondersteuning: uitgebreide samenwerking met partners van Supermicro voor gezamenlijke reclame- en marketingprogramma's, inclusief beurzen, evenementen van Innovate! en klanttrainingen.

Online promotie: uitgebreide webondersteuning, inclusief "waar te koop"-vermeldingen en samenwerking op het gebied van e-commerce om partneraanbiedingen voor het voetlicht te brengen.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware