InControl Business Solutions opent pand in Stadskanaal

15-10-2019 | door: Witold Kepinski

InControl Business Solutions opent pand in Stadskanaal

Onder het toeziend oog van zo’n 150 genodigden opende wethouder Lian Veenstra onlangs het nieuwe pand van InControl Business Solutions in Stadskanaal.

Met het doorknippen van het lint gaf Veenstra bovendien het startsein van een open huis van alle bedrijven die onder hetzelfde dak gevestigd zijn. “Het is een prachtige locatie en een heel fijn kantoor waar we heel prettig kunnen werken. Ook de onderlinge contacten met elkaar zijn erg aangenaam”, zei directeur Harro Prins bij de opening.

InControl is een echt Knoalster bedrijf, dat na enige omzwervingen op deze prominente plek in Stadskanaal een leegstaand pand een nieuwe functie geeft, niet alleen voor het eigen bedrijf maar ook aan andere MKB’ers en ZZP’ers”, zei Veenstra. Op het moment dat In Control het pand kocht, was op de begane grond al Kral Westen Makelaardij en Verzekeringen gevestigd. Inmiddels zijn er ook de bedrijven Good Jobs Uitzendbureau, Ordevos Rozema en Meulenkamp Internet en Reclame te vinden. En er is nog wat ruimte vrij.

Vele tientallen aanwezigen maakten graag van de gelegenheid gebruik om alle bedrijven te bezichtigen. Er klonken vele zeer positieve geluiden over het resultaat van het werk van onder meer interieuradviseur Ilse Kerkmeijer, aannemer Jan Mulder en schilder Henk Lopers in het pand van InControl. Ook vele vrienden en bekenden zetten met elkaar de schouders eronder en om er echt iets moois van te maken. En dat is gelukt. “Daarom willen wij iedereen bedanken die meegeholpen heeft met de renovatie en verbouw van het pand”, zei Prins, ook namens echtgenote en office-manager Christa.

Terug naar nieuws overzicht
Software