Epson introduceert interactieve displays voor agile werken
16-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Epson introduceert interactieve displays voor agile werken

Epson toont zijn eerste 5.000 lumen interactieve samenwerkingsdisplay-oplossingen tijdens GITEX 2019, de grootste technologiebeurs in het Midden-Oosten. Met deze nieuwe modellen kan de weergavegrootte worden aangepast aan de gebruiksomgeving om agile werken te stimuleren en zowel de productiviteit als onderlinge communicatie te verbeteren.

Het vlaggenschip, de EB-1485Fi, is voorzien van een multi-touch display van maximaal 100-inch (16:9 standalone), tot 120-inch (breedbeeld - 16:6) of 155-inch met Epson's DuoLink-functie. Met DuoLink worden twee interactieve Epson-projectoren gecombineerd tot één beeld. Met behulp van edge blending wordt er één grote, flexibele werkruimte gecreëerd. De EB-1485Fi wordt geleverd met een diverse ingebouwde connectiviteitsopties zowel draadloos als bekabeld, waaronder HDBaseT en HDMI out. Het display wordt geleverd met een pc-aansluiting voor sterke connectiviteit en maatoplossingen voor elke werkomgeving.

Werkplekken transformeren

"Bij Epson richten we ons op de gebruikerservaring en leveren we de juiste oplossing op basis van de behoeften van de gebruiker", zegt Hans Dummer, executive director bij Epson Europe. "Met onze nieuwste interactieve oplossing kunnen gebruikers hun werkplekken volledig transformeren met grote, schaalbare displays die de samenwerking en betrokkenheid verrijken en kennisuitwisseling met collega's en klanten bevorderen dankzij de veelzijdige connectiviteitsopties. Onze displays reflecteren en spiegelen niet, zodat de leesbaarheid is gegarandeerd, zelfs op een schaalbare schermgrootte van 100-inch."

"Vergaderruimtes die zijn uitgerust met de juiste technologie en oplossingen zorgen voor een sterker teamgevoel, een hogere productiviteit, creatiever denken en logischer redeneren. Bovendien draagt het bij aan de motivatie van werknemers en verhoogt het de technologische vaardigheden van gebruikers die gericht zijn op de digitale transformatie van de werkplek."

EB-1480Fi voor onderwijssector

Het andere model in de reeks, de EB-1480Fi, is gericht op onderwijsinstellingen die gebruikmaken van Epson-projectoren met een lamp en willen upgraden naar een Full HD-laseroplossing. De EB-1480Fi is compatibel met de bevestigingsmethoden en finger-touch units die reeds zijn geïnstalleerd. Dit betekent dat gebruikers hun huidige Epson-oplossing kunnen upgraden tegen een fractie van de kosten.

Beide modellen hebben een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface met een aanraakscherm en veilige samenwerkingstools, meldt Epson. Compatibiliteit met Windows, Office 365 suite en iOS maakt het gebruik van Office-applicaties via pc's en tablets mogelijk. Daarnaast kunnen maximaal vier videobronnen tegelijkertijd op één display worden weergegeven, zoals videoconferenties en presentaties voor vergaderingen. De gratis Epson iProjection-app biedt draadloze connectiviteit en bediening vanaf meerdere apparaten en platforms.

Vijf jaar garantie

Beide projectoren kunnen tot 20.000 uur worden gebruikt in de normale modus en tot 30.000 uur in de stille modus, met vijf jaar garantie. Beide modellen zijn per direct beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware