Wouter Hoeffnagel - 16 oktober 2019

BNS en CTS gaan partnerschap aan voor de Benelux

BNS en CTS gaan partnerschap aan voor de Benelux image

Connection Technology Systems (CTS) en BNS Data Logistics gaan een distributieovereenkomst aan voor verdere strategische samenwerking in de Benelux. De overeenkomst is in de vooravond van het Broadband World Forum in Amsterdam ondertekend door Antony Chen, president van CTS en Bastiaan Kuijlaars, directeur en eigenaar van BNS Data Logistics. BNS voegt daarmee als eerste Europees geautoriseerde distributeur in Noord West Europa de glasvezelproducten van CTS toe aan het assortiment.

CTS is een wereldwijde leverancier van industriële netwerkoplossingen. Een reden voor BNS om rechtstreeks een relatie op te bouwen met CTS. Het bedrijf heeft het hoofdkantoor in Taiwan en opereert daarnaast in Japan, India, Oostenrijk, Zweden en de VS. CTS is opgericht in 1998 en richt zich op de professionele FTTX en industriële netwerken oplossingen voor telco's, netwerkexploitanten en aanbieders van breedbanddiensten.

Klantspecifieke oplossingen ontwikkelen

"Met CTS kunnen we hoogwaardige glasvezel netwerkapparatuur leveren tegen een scherpe prijs. Naast de 'standaard' oplossingen is CTS in staat snel klantspecifieke (maatwerk) oplossingen te ontwikkelen", aldus Arnoud Hersbach, Innovation & Development manager bij BNS . "CTS is een betrouwbare partner, die de behoefte van zowel onze partners als de eindgebruiker begrijpt." Naast de producten onderwerpt BNS ook leveranciers aan een uitgebreide beoordeling. Zij moeten voldoen aan de actuele normen, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteitscontrole, personeelsbeleid en informatiebeveiliging.

Tijdens het Broadband World Forum van 15 tot en met 17 oktober in de RAI in Amsterdam tonen de partners hun breedband productportfolio. Op stand C50, hal 8 zijn oplossingen te vinden voor glasvezelverbindingen. De CTS producten zijn TR069 compliant, waardoor ze snel een eenvoudig uit te breiden of aan te passen zijn. CTS levert daarnaast IoT-oplossingen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!