16-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Ymor is exclusieve Europese distributeur van BNW Consulting

Brave New World (BNW) Consulting benoemt de Nederlandse performancespecialist Ymor tot exclusieve Europese Distributeur & Implementatiepartner voor de tool PowerConnect. Het SAP-gecertificeerde PowerConnect is een tool die klanten voordelen biedt zoals SAP-meetgegevens, standaard Splunk dashboards en panels, aanpasbare functionaliteit en vormgeving.

PowerConnect integreert SAP en Splunk, kan in een paar uur geïmplementeerd worden en wordt geleverd met voor-gedefinieerde queries en dashboards voor SAP performance, security en bedrijfsprocessen. De tool wint snel terrein in Europa, Australië en Amerika met klanten zoals KPMG, PWC, Bridgestone, Promos, The World Bank, NN Group, PACT Group, Colgate-Palmolive, CLP Group en Pirelli.

Grip op complexe IT-omgevingen

Met behulp van monitoringsoftware en gespecialiseerde diensten helpt Ymor klanten grip te krijgen op de prestaties van complexe IT-omgevingen. Wanneer SAP onderdeel is van de omgeving, kan dit extra uitdagingen met zich meebrengen. SAP vormt voor veel organisaties de basis voor de operatie, maar is relatief ontoegankelijk en inzicht in het functioneren van bedrijfsprocessen waarbij SAP is betrokken is moeilijk te verkrijgen. Splunk speelt hierop in met SAP PowerConnect.

PowerConnect is een SAP-oplossing waarmee inzichten gecreëerd worden die voorheen onmogelijk waren. Door PowerConnect toe te voegen aan haar portfolio, maakt Ymor digitale bedrijfsprocessen waar SAP onderdeel van is end-to-end inzichtelijk zodat business en IT grip kunnen houden op hun bedrijfskritische ketens. De samenwerking tussen PowerConnect en Ymor vormt samen met het partnership met Splunk een driehoek met kennis over SAP, dataverwerking en performance- en processmonitoring. Splunk biedt daarbij het dataplatform waarop alle SAP data wordt verzameld, geanalyseerd en gevisualiseerd tot relevante informatie.

Bredere markt bedienen

Iman Alipour, managing director van Ymor: "Wij zijn heel blij met dit partnership. Niet alleen vanuit een strategisch perspectief – omdat we met SAP PowerConnect een bredere markt kunnen bedienen – maar ook vanuit een praktisch perspectief. In de praktijk zien we vaak dat huidige SAP-monitoringoplossingen tijdrovend en kostbaar zijn om te implementeren. Met PowerConnect kunnen we snel handelen en onze pragmatische aanpak hanteren. Ook bieden bestaande SAP-monitoringoplossingen onvoldoende inzicht in wat er in de rest van de keten gebeurt, waardoor het functioneren van het totale bedrijfsproces onbekend bleef. Dat end-to-end inzicht hebben we nu wel."

Warwick Chai, founder en Managing Director van BNW Consultancy en de PowerConnect tool: "Wij hebben Ymor leren kennen via een gezamenlijke klant en waren direct onder de indruk. De manier waarop zij onze tool inzetten en integreren met andere APM-oplossingen is zeer effectief, pragmatisch en waardevol. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we de Europese markt samen met Ymor van de beste tool, de beste processen en de beste resultaten kunnen voorzien."

Terug naar nieuws overzicht