ProcessGold en StepShot overgenomen door UiPath
15-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

ProcessGold en StepShot overgenomen door UiPath

RPA-softwareonderneming UiPath neemt de Nederlandse aanbieder van process mining-technologie ProcessGold en de leverancier van procesdocumentatiesoftware StepShot over. Dit is bekend gemaakt op FORWARD III, het eerste wereldwijde congres over Robotic Process Automation (RPA).

Dankzij de aankoop van ProcessGold combineert UiPath process mining- en RPA-mogelijkheden in één oplossing. ProcessGold biedt een ontwikkel- en gebruiksplatform voor professionele process mining dat geschikt is voor ondernemingsbrede toepassing, om process intelligence-toepassingen mee te bouwen voor de verbetering van de bedrijfsprocessen. Klanten en partners zoals Deloitte, KPMG, EY, Porsche, KPN, Philips, The Salvation Army, Infineon, Webasto en Aegon hebben het ProcessGold-platform geïmplementeerd om processen voortdurend te analyseren en monitoren, en zo waarde te scheppen door inzichten uit data te genereren. ProcessGold´s software visualiseert hoe de beste procesprestaties sneller en effectiever kunnen worden behaald.

Automatiseringspad versnellen

Door haar krachten te bundelen met StepShot wil UiPath het automatiseringspad van klanten versnellen door hen in staat te stellen om processen snel en eenvoudig vast te leggen, te documenteren en delen, en de voornaamste stappen te automatiseren door robotvorming.

Op basis van de aankoop van ProcessGold en van StepShot introduceert UiPath de UiPath Explorer productgroep. Deze is ontwikkeld om het begrip van de bedrijfsbrede processen te vereenvoudigen en maakt het makkelijk om processen te bepalen, documenteren en prioriteren, met de unieke mogelijkheid om de procesuitvoer aan zowel de voorkant als in de achtergrond te begrijpen, met behulp van wetenschappelijke en visuele analyse.

Terug naar nieuws overzicht