Novosco Group overgenomen door CANCOM

16-10-2019 | door: Witold Kepinski

Novosco Group overgenomen door CANCOM

Managed services provider Novosco Group, gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk, wordt onderdeel van de CANCOM Group. De acquisitie versterkt CANCOM's aanwezigheid op de markt in het Verenigd Koninkrijk en opent voor het eerst directe markttoegang in Ierland zo melden betrokken partijen. Het overnamebedrag is niet bekend gemaakt.

Novosco Group is een IT-dienstverlener gevestigd in Belfast, Verenigd Koninkrijk, met kantoren in Dublin, Ierland en Manchester, Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf ondersteunt zijn klanten voornamelijk met managed services en cloud-gebaseerde services, evenals IT-consulting en ondersteuning.

"De productportfolio van Novosco breidt onze mogelijkheden enorm uit en de klanten die we bedienen vullen elkaar perfect aan. Vrijwel alle Novosco-klanten hebben nog geen zakelijke connectie met ons. Bovendien geeft de transactie ons voor het eerst directe markttoegang in Ierland, en ongeveer 300 gespecialiseerd personeel en een zeer winstgevende onderneming zullen toetreden tot CANCOM. We zijn erg enthousiast over deze overname ", aldus Thomas Volk, CEO van CANCOM SE.

Terug naar nieuws overzicht