ESET Nederland en telecomprovider Youfone breiden samenwerking uit

17-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

ESET Nederland en telecomprovider Youfone breiden samenwerking uit

Leverancier van endpoint security ESET Nederland breidt zijn huidige samenwerking met telecomprovider Youfone uit. De twee partijen hebben sinds 2016 een samenwerkingsverband, waardoor Youfone-abonnees een speciale variant van ESET Mobile Security konden afnemen voor hun mobiele telefoon. Dat beveiligingsaanbod is nu uitgebreid met ESET Internet Security, dat bescherming biedt voor twee extra devices zoals een laptop, tablet of PC.

"Youfone vindt de online veiligheid van haar klanten belangrijk", licht Valentijn Rensing, CEO van Youfone, toe. "Daarom is het belangrijk om klanten de mogelijkheid te geven zich gemakkelijk en snel te beveiligen via ons innovatieve platform. We zijn dan ook blij met deze verdieping van de samenwerking."

Dave Maasland, CEO van ESET Nederland, ziet kansen in de samenwerking: "Ondanks dat een dergelijke samenwerking niet uniek is in de markt, zal hier het verschil worden gemaakt door de focus op gebruiksgemak en het ondersteuningsniveau bij de gezamenlijke dienstverlening."

Terug naar nieuws overzicht
Mobility