Devoteam: duidelijke keuzes maken zorgt voor onderscheid

26-10-2019 | door: Witold Kepinski

Devoteam: duidelijke keuzes maken zorgt voor onderscheid

IT-consultancy bedrijf Devoteam maakt duidelijke keuzes in wat het wel en niet kan leveren, zoals alleen schaalbare technologie gebruiken om de digitale roadmap van organisaties invulling te geven. Juist door dergelijke keuzes te maken, kan Devoteam Nederland volgens COO Martijn van Veen (foto) meer onderscheid bieden.

Zo werkt Devoteam alleen met vaste medewerkers, niet met contractors of ZZP-ers. Dat waarborgt volgens Van Veen dat Devoteam’ers op dezelfde wijze en vanuit dezelfde mindset voor een klant werken met communicatie in korte lijnen, zo stelt hij in gesprek met Dutch IT Channel.

Ook op andere gebieden heeft Devoteam duidelijke keuzes gemaakt in wat het wel en niet kan leveren. Van Veen hierover: "Wij focussen op technologie die we kunnen schalen, niet op veelbelovende maar nog weinig toepasbare technologie zoals blockchain of AI." Devoteam onderscheidt zich zo volgens de COO van andere consultancy organisaties door meer focus aan te brengen op innovatieve technologieën op schaal.

Korte implementatie tot volledige IT-omgeving

Dat kan de ene keer een kort implementatietraject zijn; de andere keer is het een project waarbij een volledige IT-omgeving ontworpen wordt. “We hebben hier ook de ontwikkelcapaciteit voor in huis via onze Centres of Excellence in Servië, Portugal, de Tsjechië en Frankrijk. ”

Dergelijke grotere trajecten heeft Devoteam onder meer gedaan bij een aantal grote telco’s zoals Liberty Global en VodafoneZiggo, schetst Van Veen. “We zijn een internationale organisatie, met autonoom opererende landenteams, waardoor we goed gepositioneerd zijn om zowel middelgrote- als grote organisaties te ondersteunen.”

Lees meer in het interview met Martijn van Veen.

Terug naar nieuws overzicht
Software