Futura ICT biedt Cynet Sensor Fusion technologie

18-10-2019 | door: Witold Kepinski

Futura ICT biedt Cynet Sensor Fusion technologie

Futura ICT & Cynet ondertekenen een partnerovereenkomst, om met een autonoom platform bescherming te bieden tegen inbreuken op de digitale werkomgeving van bedrijven. Cynet en Futura ICT bundelen hun krachten om Cynet 360°, het eerste autonome platform voor Security van organisaties, op de Nederlandse markt aan te bieden. Futura ICT gaat haar klanten nu voorzien van de Cynet Sensor Fusion technologie, dat 's werelds eerste inbraakbeveiliging levert met volledige automatisering van “monitoring & control”, “aanvalspreventie” en “detectie & respons orkestratie”.

Cynet, aanbieder van het autonome platform voor inbraakbeveiliging (www.cynet.com) en Futura ICT, dienstverlener en consultant op het gebied van Cyber Security (www.futura-ict.nl), kondigen de ondertekening van een samenwerkingsovereenkomst aan om de Cynet-oplossing te leveren op de Nederlandse markt. Deze overeenkomst betreft de verkoop van Cynet's platform voor inbraakbeveiliging, dat alle mogelijkheden biedt die een organisatie nodig heeft om zich te beschermen tegen cyberaanvallen. Het Cynet platform beveiligt organisaties van elke grootte, door het implementeren en integreren van duizenden endpoints in slechts enkele uren. Cynet biedt alle fundamentele mogelijkheden van NGAV, EDR, UBA, Network Analytics en Deception oplossingen, plus 24/7 ondersteuning via de frontline CyOps, waar een team van SOC-experts 24/7 beschikbaar zijn.

Ed de Wilde, CEO van Futura: "Door samen te werken met Cynet brengen we de toonaangevende best-in-class Securityoplossing in de sector aan voor onze partners. Het Cynet-platform geeft Securityteams een volledig zichtbare, autonome oplossing voor organisaties, dat zorgt voor de hoogste bescherming tegen inbreuken in het snel veranderende en hedendaagse dreigingslandschap. De Cynet-oplossing geeft bedrijven onmiddellijke impact, extra flexibiliteit en vereenvoudigde beveiligingsprocessen. Met een ongeëvenaard niveau van controle over de activiteiten binnen de gehele digitale omgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten deze voordelen snel zullen zien en het Cynet-platform voor hun eigen gebruik zullen toepassen".

"De samenwerking met “Value Added Distributor” Futura B.V. stelt Cynet in staat om het platform naar de Nederlandse markt te brengen in samenwerking met de grootste “Value-Added Resellers” in de regio", aldus Eyal Gruner, oprichter en co-CEO van Cynet. "De partners van Futura staan op het punt om een nieuw, proactief niveau van detectie & respons te ervaren met Cynet's autonome Security platform, waardoor ze in staat worden gesteld om bedreigingen te monitoren en er snel en adequaat op te reageren. Inclusief het vaststellen van bedreigingen en met behulp van een brede set aan “geautomatiseerde herstelmogelijkheden” deze te verhelpen. 

Terug naar nieuws overzicht