Altaro en Wasabi combineren technologie voor betere performance

18-10-2019 | door: Redactie

Altaro en Wasabi combineren technologie voor betere performance

Storage leverancier Wasabi integreert nu naadloos met Altaro VM Backup, eeen virtual machine back-up en replicatie oplossing voor Hyper-V en VMware omgevingen, met een handige multi-tenant console voor Managed Service Providers (MSPs).

Deze nieuwe integratie stelt Altaro klanten, partners en Managed Service Providers in staat om back-ups snel en veilig rechtstreeks op te slaan in Wasabi en dus te profiteren van hun disruptieve prijs- en performancemodel.

"Met de nieuwste release van Altaro VM Backup kunnen de partners en klanten van Altaro profiteren van de hot cloudopslag van Wasabi", aldus Jim Donovan, Senior Vice President Product bij Wasabi. "Altaro staat al bekend als een robuuste en betrouwbare oplossing voor databescherming. Door samen te werken met Wasabi is Altaro nu nog kosteneffectiever."

Multi-tenant management console

"Bij Altaro focussen we op het bieden van back-upoplossingen waar gebruikers op kunnen rekenen, met de nadruk op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en uitstekende 24/7 support. Managed Service Providers en resellers die Altaro gebruiken, hebben ook van het gemak van één centraal overzicht van alle back-ups van hun klanten via onze online multi-tenant beheerconsole," legt David Vella, CEO bij Altaro uit. "Onze samenwerking met Wasabi biedt onze klanten en partners nog meer waarde, snelheid en gemak."

Door deze integratie kunnen gebruikers van Altaro VM Backup hun back-updata via Wasabi op een zeer betaalbare, schaalbare en betrouwbare manier opslaan in de cloud. Gebruikers kunnen snel en gemakkelijk aan de slag met Wasabi: alleen de Wasabi-toegangsgegevens dienen te worden ingevoerd in Altaro VM Backup om datatransfers veilig en naadloos af te handelen.

Organisaties die Altaro willen proberen, kunnen dit gratis en zonder verplichtingen gedurende 30 dagen doen. Zij kunnen contact opnemen met CloudLand, Altaro’s distributeur in de Benelux, via sales@cloudland.store.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud