Redactie - 21 oktober 2019

Red Hat breidt Kubernetes ontwikkelaarservaring uit

Red Hat breidt Kubernetes ontwikkelaarservaring uit image

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, introduceert Red Hat OpenShift 4.2. De nieuwste versie van het vertrouwde enterprise Kubernetes-platform heeft als doel een krachtigere ontwikkelaarservaring te bieden. Red Hat OpenShift 4.2 bevestigt de toewijding van Red Hat om diensten via de hybride cloud te vereenvoudigen en te automatiseren, en ontwikkelaars meer innovatiemogelijkheden te bieden en de bedrijfswaarde te verhogen met cloud-native toepassingen.

Meer innovatiemogelijkheden

Het doel van Red Hat OpenShift 4.2 is het gebruik van cloud-native technologieën te vergemakkelijken en toegankelijker te maken voor ontwikkelaars dankzij mogelijkheden die het opzetten en het beheren van Kubernetes-omgevingen automatiseren. Hierdoor kunnen ontwikkelaars zich toeleggen op het ontwikkelen van de volgende generatie bedrijfstoepassingen, zonder dat ze uitgebreide kennis van Kubernetes moeten hebben.

De nieuwste versie van OpenShift voegt ook kant-en-klare ontwikkelaars-services toe die behoeften invullen rond service mesh, serverless execution en cloud-native continuous integration/delivery (CI/CD) pipelines, die allemaal zijn ontworpen om de productiviteit van de ontwikkelaar van op Kubernetes gebaseerde applicaties te verbeteren:

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!