BlackBerry Cylance geïntegreerd met Chronicle’s Backstory platform

22-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

BlackBerry Cylance geïntegreerd met Chronicle’s Backstory platform

BlackBerry integreert CylancePROTECT en CylanceOPTICS met Chronicle’s Backstory security analytics-platform. De voorspellende endpoint-beveiliging van BlackBerry Cylance helpt dreigingen eerder te detecteren en voorkomen.

BlackBerry Cylance's AI-beveiligingsoplossingen beschermen kwetsbare onderdelen binnen een organisatie via geautomatiseerde detectie-, preventie- en responsmogelijkheden op dreigingen. Backstory is een wereldwijd beveiligingsplatform van Chronicle waar bedrijven hun beveiligingstelemetrie kunnen uploaden, opslaan en laten analyseren. Zo kunnen potentiële dreigingen worden opgespoord en onderzocht. Door de oplossingen te integreren, kunnen beveiligingsprofessionals sneller dreigingen in de werkomgeving detecteren, identificeren en erop reageren. Dit is mogelijk doordat patronen van malafide gegevens en verdacht gedrag eerder worden herkend. Backstory is ontworpen om grote hoeveelheden gegevens te beheren, terwijl CylancePROTECT en CylanceOPTICS gebruikers in staat stelt op basis van deze gegevens specifiek gedrag of trends te herkennen.

Schaalbaarheid en snelheid

"Gegevens van endpoints zijn van onschatbare waarde voor de beveiliging van iedere organisatie, maar het kan erg kostbaar zijn om deze historische data te beheren", zegt Eric Cornelius, Chief Technology Officer bij BlackBerry Cylance. "Wij zijn ervan overtuigd dat de integratie van de beveiligings- en detectiemogelijkheden van BlackBerry Cylance met Chronicle’s Backstory organisaties de schaalbaarheid en snelheid biedt die nodig is om gegevens en medewerkers te beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen."

BlackBerry’s beveiligingsoplossingen beschermen wereldwijd meer dan 500 miljoen endpoints. Chronicle-gebruikers kunnen met behulp van het Predictive Advantage (PA) van CylancePROTECT geavanceerde dreigingen, waaronder 'fileless'- en 'zero-day'-aanvallen voorkomen, gemiddeld 25 maanden voordat ze voor het eerst gedetecteerd worden. De kracht van preventie is gekoppeld aan de schaalbare endpoint beveiligings- en responsoplossingen van CylanceOPTICS.

Contextpanel

De door BlackBerry Cylance geïdentificeerde triggers en indicatoren worden in relatie gebracht met het contextpanel van Backstory, dat de informatie over dreigingen vervolgens voor de klant samenvat en categoriseert voor een vastgestelde prijs. Dit stelt beveiligingsprofessionals in staat om meer tijd te besteden aan strategische doelen in plaats van het opvolgen van waarschuwingen en het op grote schaal beheren van back-ups en prestaties van analysesystemen.

Terug naar nieuws overzicht