Wouter Hoeffnagel - 22 oktober 2019

Resello introduceert Datto Autotask PSA integratie voor Microsoft CSP partners

Resello introduceert Datto Autotask PSA integratie voor Microsoft CSP partners image

Resello, distributeur van clouddiensten en Microsoft CSP Indirect Provider, kondigt op DattoCon in Parijs nieuwe functionaliteiten aan voor zijn integratie met Datto Autotask PSA. Naast het uitleveren, beheren en factureren van abonnementen van onder meer Office 365 en Microsoft 365, ondersteunt de integratie nu ook Azure verbruik. Daarnaast is de integratie geschikt gemaakt voor zowel CSP Direct Resellers (binnen Europa) als Direct Bill Partners (wereldwijd). Resello presenteert deze en andere nieuwe functionaliteiten op DattoCon in Parijs van 21 tot en met 23 oktober.

"Resello is trots om een partner-gedreven bedrijf te zijn. Een significant deel van onze Microsoft CSP-partners gebruikt Datto Autotask PSA. Het ontwikkelen van een integratie tussen het Resello automatiseringsplatform en Autotask was daarom een logische keuze. Eentje waar onze partners erg blij mee zijn", zegt Harald Nuij, CCO bij Resello. "Het beheer en de administratieve processen van het CSP-programma kunnen behoorlijk complex zijn. Ons automatiseringsplatform, de ingebouwde intelligentie en de vele integratiemogelijkheden vereenvoudigen de bedrijfsprocessen van onze partners. Omdat we een eigen team aan ontwikkelaars in huis hebben konden we de integratie snel lanceren en voegen we nu alweer nieuwe functionaliteiten toe, zoals de ondersteuning voor zowel CSP Indirect Resellers binnen Europa als ook CSP Direct Bill partners wereldwijd."

Terugkerende inkomsten voor MSP's

Joe Rourke, Director of Product Management, Autotask PSA bij Datto: "Datto is enthousiast over het opnemen van Resello's integratie voor Microsoft CSP-partners in onze groeiende catalogus van integraties voor Datto Autotask PSA. Onze partners willen profiteren van de groeiende cloudmarkt. Microsoft's portfolio aan clouddiensten, waaronder Office 365, Microsoft 365 en Azure, en de integratie met Resello's automatiseringsplatform, levert ze de terugkerende inkomsten waar Managed Service Providers naar op zoek zijn. Dankzij de samenwerking tussen Datto's technische medewerkers en Resello's eigen ontwikkelteam waren we in staat om de integratie snel toe te voegen aan Datto's integratie-catalogus. We zijn blij dat Resello nu ook al nieuwe functionaliteiten aankondigt op DattoCon in Parijs."

Partners van Resello kunnen via het automatiseringsplatform Microsoft CSP-diensten uitleveren aan nieuwe of bestaande klanten en aan klanten die worden geïmporteerd uit Autotask. Klantdata wordt automatisch gesynchroniseerd tussen Resello en Autotask, waarbij partners zelf bepalen welke databron daarbij leidend is.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!