Rangle benoemt twee managers voor Amsterdamse vestiging

Tom Bals

Rangle benoemt twee managers voor Amsterdamse vestiging

Frenske van den Dries

22-10-2019

Rangle benoemt twee managers voor Amsterdamse vestiging

Digitale adviesbureau voor digitale transformatie Rangle stelt twee managers aan voor de vestiging in Amsterdam, waarmee het bedrijf Europese klanten bedient. Tom Bals (Managing Director EMEA) en Frenske van den Dries (Client Partner EMEA) zijn sinds 1 september werkzaam voor het bedrijf.

Rangle richt zich op het ontwikkelen van mobiele en webapplicaties en is gespecialiseerd in Angular, React en Vue JavaScript-ecosystemen. Rangle helpt bedrijven bij strategisch ontwerp, ontwikkeling, implementatie en Agile consulting. De vestiging van Rangle in Amsterdam werd geopend in april 2019.

Tom Bals

Met de komst van Bals en Van den Dries versterkt Rangle zijn positie in EMEA. Bals heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het leiden, opbouwen en uitbreiden van bureaus op het gebied van digital, design en marketing. Voordat hij in de dienstverlenende sector werkzaam werd, vervulde hij diverse leidinggevende rollen met regionale en wereldwijde verantwoordelijkheden.

Hij heeft zijn sporen verdiend als visionair op het snijvlak van strategie, design en technologie. Dit combineert hij met een mensgerichte aanpak. Bals werkte onder meer voor EY, frog design, Verizon en IKEA.

Frenske van den Dries

Van den Dries heeft meer dan tien jaar ervaring als manager bij verschillende corporates. Ze heeft veel complexe projecten uitgevoerd op het gebied van marketing en business development. Haar meest recente rol was die van strategisch accountmanager bij Johnson & Johnson Medical.

Van den Dries werkte eerder als business development manager en global account manager bij PwC in Nederland en Zwitserland. In haar rol bij Rangle is zij onder meer verantwoordelijk voor klantrelaties.

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie