Witold Kepinski - 23 oktober 2019

Fujitsu is nu AWS Managed Service Provider

Fujitsu is nu AWS Managed Service Provider image

Fujitsu heeft de AWS Managed Service Provider Status bereikt voor zijn mogelijkheden om de cloudtransformatie te versnellen. Als AWS Managed Service Provider (MSP) kan Fujitsu cloud services van Amazon Web Services (AWS) leveren als zakelijke oplossingen. Als gevolg hiervan kan Fujitsu zakelijke en overheidsklanten snel op weg helpen naar digitale transformatie, waardoor ze sneller kunnen innoveren aldus Fujitsu.

De verhoging naar de hoogste partneraccreditatiestatus van AWS is de nieuwste demonstratie van de strategische samenwerking tussen Fujitsu en AWS, die ook de recente introductie van Fujitsu Cloud Service voor AWS heeft gezien.

Het AWS MSP Partner-programma is ontworpen voor AWS Partner Network (APN) consultingpartners die bekwaam zijn in cloudinfrastructuur en applicatiemigratie en waarde leveren aan klanten door proactieve monitoring, automatisering en beheer van de omgeving van hun klanten aan te bieden.

Deze accreditatie heeft ertoe geleid dat een aantal klanten al gebruik maken van de nieuwe Fujitsu Cloud Service voor AWS.

De samenwerking met AWS vormt een belangrijk onderdeel van het cloudaanbod van Fujitsu waarmee organisaties kunnen reageren op digitale disruptie en deze kunnen stimuleren door hun volgende fase van cloudacceptatie te versnellen, aldus betrokken partijen.

Klanten kunnen ook profiteren van een beproefde methodologie die is ontworpen om transformatie te versnellen, aangezien Fujitsu het hele proces vereenvoudigt - van eerste beoordeling tot migratie en continue optimalisatie van de cloud aldus Mark Phillips, hoofd van Multi-Cloud Services, Sales en Pre-sales Fujitsu EMEIA: “De sleutel tot het ontsluiten van succes voor onze klanten bij digitale transformatie is het co-creëren van op maat gemaakte cloud-ecosystemen gericht op de behoeften van hun individuele bedrijven. Fujitsu Cloud Service voor AWS stelt Fujitsu in staat om AWS naadloos te integreren in de IT-omgevingen van klanten - wat de schaalbaarheid, flexibiliteit en tools biedt die klanten nodig hebben om bedrijfsmodellen, applicaties en services snel te volgen. Het behalen van deze felbegeerde MSP-status van AWS bevestigt de mogelijkheden van Fujitsu bij het leveren van AWS-oplossingen en onderstreept onze aanzienlijke investering in het opleiden van duizenden Fujitsu-werknemers om AWS-gecertificeerd te worden. ”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!