Rackspace kiest Armor voor beveiliging van hybrid cloudomgevingen

23-10-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Rackspace kiest Armor voor beveiliging van hybrid cloudomgevingen

Rackspace gaat samenwerken met Armor, een wereldwijde topaanbieder van cloud security-as-a-service-oplossingen, om wereldwijd beveiliging voor hybride cloudomgevingen te leveren aan klanten. Armor's cloudbeveiligingsplatform voor de cloud Armor Anywhere wordt geïntegreerd in Rackspace's portfolio van beveiligingsservices voor alle grote private en hyperscale public clouds.

Armor Anywhere bestaat uit meerdere detectietools die via een softwarecomponent worden ingezet in de IT-omgeving van een klant. Het platform verzamelt en analyseert miljoenen gebeurtenissen en logs van verschillende netwerken en cloud native tools om zo verrijkte, samenhangende gegevens te produceren, waar de beveiligingsexperts van Rackspace mee aan de slag gaan.

Gegevens consolideren

"Om effectief met (cyber)bedreigingen om te gaan, hebben ondernemingen een platform nodig dat bedreigingsinformatie, beveiligingsanalyses, waarschuwingen en reacties consolideert", aldus Vikas Gurugunti, EVP en GM, Rackspace Solutions and Services. "Rackspace's beveiligingsservices, in combinatie met de krachtige detectie- en analysemogelijkheden van Armor Anywhere, bieden onze klanten een hoogwaardige beveiligingsoplossing gericht op hybride cloudbeveiligingsresultaten. Deze nieuwe samenwerking zorgt ervoor dat we de waarde van de cloud versnellen en Fanatical Experience leveren tijdens elke fase van de digitale transformatie van onze klanten".

Rackspace biedt een uitgebreid portfolio van beveiligings- en compliancediensten voor alle belangrijke private en hyperscale public clouds - inclusief 24x7x365 proactieve dreigingsdetectie- en reactiediensten van Rackspace's wereldwijde Security Operations Center (SOC). Rackspace integreert met alle hyperscale cloud 'controle panelen' om klanten hybride cloud-beveiligingsmogelijkheden te bieden, waaronder host- en netwerkbescherming, bedreigingsinformatie en veiligheidsanalyses, logboekbeheer, scannen van kwetsbaarheden en compliance-ondersteuningsservices.

De integratie van Armor's technologie en mogelijkheden in het aanbod van Rackspace's beveiligingsservices wordt in 2020 beschikbaar voor klanten.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Security
Cloud