Arrow City tijdens de Infosecurity Data & Cloud Expo 2019

27-10-2019 | door: Redactie

Arrow City tijdens de Infosecurity Data & Cloud Expo 2019

De Houtense distributeur Arrow ECS pakt komende week groots uit in de Utrechtse Jaarbeurs tijdens de Infosecurity Data & Cloud Expo.

“The Future starts here” is het thema van deze editie. De stand van Arrow beschikt maar liefs over 21 wolkenkrabbers, welke worden bewoond door de belangrijkste technology partners uit het portfolio. Maud Sliepen van Ivanti: “toen Arrow met het idee kwam, boekten we met Ivanti gelijk een plek in Arrow City, een stand die aandacht trekt en ontzettend veel toestroom genereert, past goed in onze strategie om zichtbaar te zijn in de markt en nieuwe contacten op te doen”.

“Na de vorige editie zijn we met het team de Jaarbeurs om tafel gezeten om te kijken hoe we een vernieuwingsslag kunnen maken met de Infosecurity. Bezoekersaantallen waren stabiel alleen liepen standhouders weg. Met Arrow City geven we iedere standhouder een plek die waarde genereerd in combinatie met de aantrekkingskracht van productcombinaties waaronder bijvoorbeeld Nutanix & HPE. De aparte skyline van de stad in combinatie met een volledig promotiepakket zorgen ervoor dat Arrow City al bekend is in de markt ruim voordat we a.s. woensdag de deuren openen” aldus Marc Verhoeven, Marketeer bij Arrow.

In het Arrow Theater zijn twee dagen lang interessante sessies te volgen van grote spelers en kleine nieuwe leveranciers met als doel, technologische kennisoverdracht.

Net zoals voorgaande jaren zal op woensdag 30 oktober, rond 15:30 uur de Arrow Netwerkborrel beginnen. Met livemuziek en DJ Mixedup zal Arrow City veranderen in een netwerphub waar bekende en onbekenden elkaar ontmoeten. Arrow zorgt samen met Nutanix & Hycu voor een hapje, een drankje en natuurlijk het nodige vermaak.

Inschrijven voor een toegangsbewijs kan via www.infosecurity2019.nl

Terug naar nieuws overzicht
Cloud