Cisco werkt samen met Perch Security rond MSP aanbod

29-10-2019 | door: Witold Kepinski

Cisco werkt samen met Perch Security rond MSP aanbod

Cisco werkt samen met Perch Security om Managed Service Providers (MSPs) te helpen bij het beschermen, detecteren en reageren op een toenemend dreigingslandschap. MSP's staan volgens Cisco in de frontlinie om hun klanten te beschermen tegen datalekken, malware, ransomware en andere aanvallen waarvoor ze vaak niet zijn voorbereid. Om deze bedreigingen aan te pakken, past Cisco zijn beveiligingsexpertise en portfolio toe op MSP's in samenwerking met Perch om hen de tools te bieden die hun beveiligingshouding zullen versterken en zowel zichzelf als hun klanten beter zullen beschermen.

De gecombineerde technologieoplossing biedt volgens het duo voordelen voor Cisco partners en hun klanten door gebeurtenissen uit zowel het eindpunt als het netwerk te correleren, het aantal (support) tickets te verlagen en de arbeidskosten te verlagen. Perch is geïntegreerd met Cisco Advanced Malware Protection (AMP) voor Endpoints en Cisco Umbrella, neemt hun logboeken op en voert deze in de Perch-oplossing voor beveiligingsinformatie en event management (SIEM) in.

Kenmerken van de samenwerking omvatten:

Perch's Security Operations Center (SOC) biedt correlatie van gebeurtenissen, beoordeling van meldingen en aangepaste waarschuwingsopties.

Perch's Duo-integratie correleert Duo Multi-Factor Authentication en eindpuntzichtbaarheid met gegevens van andere Perch-verbonden cloudservices, zoals Office 365, Cisco Umbrella en Cisco AMP.

Door deze oplossingen te combineren in een enkele ruit, worden waarschuwingen gecorreleerd en geconsolideerd om verspreiding van gereedschap te verminderen.

Perch voedt gegevens van cloudservices en beveiligingsproducten in één gegevensmeer dat wordt bewaakt door Perch SOC.

Cisco Umbrella

Deze aankondiging sluit aan bij het nieuw gecreëerde Cisco Secured MSP-aanbod, dat een gratis licentieprogramma voor intern gebruik omvat en MSP's de mogelijkheid biedt om hun interne beveiliging te verbeteren en zichzelf te beschermen tegen aanvallen. Dit werkt met behulp van de toonaangevende DNS-oplossing van Cisco Umbrella voor MSP, Next-Generation Endpoint Detection and Response met Cisco Advanced Malware Protection (AMP) en cloudgebaseerde dreigingsdetectie van Cisco Stealthwatch Cloud. Het door Cisco beveiligde MSP-aanbod biedt het beste van beveiliging voor elke MSP en de kennis en training om het de eerste keer goed te doen via de cursus Protect Your House op ConnectWise MSP University. Cisco helpt partners de opbrengsten uit beheerde services te laten groeien met incentives, promoties en marktontwikkelingsfondsen (MDF) aldus Cisco.

Terug naar nieuws overzicht