HP introduceert Workpath en Command voor printing omgevingen

30-10-2019 | door: Witold Kepinski

HP introduceert Workpath en Command voor printing omgevingen

HP Inc. kondigt nieuwe printinnovaties aan die de digitale, mobiele werknemers van vandaag de dag in staat stellen om papieren en digitale werkstromen naadloos te integreren zo beweert het bedrijf.

HP Workpath en HP Command Center stellen HP-partners en klanten in staat om applicaties te creëren, beheren en implementeren die omslachtige bedrijfsprocessen - zoals het indienen van onkostendeclaraties of het digitaal archiveren van documenten - eenvoudiger en sneller maken. Daarnaast heeft HP zijn portfolio van A3-apparaten uitgebreid en nieuwe functies geïntroduceerd om de veiligheid van fleet naadloos te waarborgen.

"De oplossingen die we vandaag introduceren, zijn in de eerste plaats ontwikkeld met het oog op onze klanten", zegt Tuan Tran, Incoming President, Imaging, Printing and Solutions, HP Inc. "Door de rol van de printer op de werkplek opnieuw uit te vinden, maken we het mogelijk dat de huidige mobiele en digitale werknemers kunnen werken met slimmere en meer geïntegreerde tools die hen in staat stellen om hun werk veilig en efficiënter uit te voeren, waar en wanneer dan ook"

Beschikbaarheid

HP Workpath zal naar verwachting eind 2019 beschikbaar zijn voor HP Premier Partners, ontwikkelaars en klanten wereldwijd.

HP Command Center zal naar verwachting eind 2019 beschikbaar zijn voor HP Premier Partners wereldwijd.

HP's uitgebreide portfolio van A3-apparaten zal naar verwachting vanaf 1 november 2019 beschikbaar zijn.

HP's verbeterde beveiligingsfuncties zijn nu beschikbaar voor HP channelpartners. SCEP-ondersteuning voor HP JetAdvantage Security Manager zal naar verwachting in december 2019 beschikbaar zijn.

Terug naar nieuws overzicht
Software