Witold Kepinski - 31 oktober 2019

Tech Data breidt samenwerking met RPA specialist Automation Anywhere uit

Tech Data breidt samenwerking met RPA specialist Automation Anywhere uit image

Tech Data heeft bekendgemaakt zijn samenwerking met Automation Anywhere te hebben uitgebreid om RPA-oplossingen (Robotic Process Automation) aan te bieden in Europa. Het RPA-platform van Automation Anywhere is reeds beschikbaar via Tech Data in de VS, India, Midden- en Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Dit wordt nu uitgebreid naar Europa.

Klanten van Tech Data in Europa kunnen nu AI-oplossingen voor de automatisering van bedrijfsprocessen leveren waarmee bedrijven de efficiëntie van hun medewerkers en bedrijf kunnen verbeteren. De oplossingen ontlasten het personeel en de bedrijfsmiddelen zodat het bedrijf zich kan richten op andere vlakken die meerwaarde opleveren, zoals verbetering van de productiviteit en de betrokkenheid van de klant, en innovatie.

“Robotic Process Automation is een opkomende technologie. Het levert essentiële mogelijkheden voor verbetering van de productiviteit en de nauwkeurigheid van bedrijfsprocessen, en transformeert de manier waarop bedrijven werken”, aldus Craig Smith, Vice-President IoT en analyse, Europa, bij Tech Data. “Dankzij de toevoeging van de oplossingen van Automation Anywhere aan onze Europese portfolio kunnen we via ons partnernetwerk in de regio aan de toenemende vraag naar automatisering en AI-technologieën voldoen.”

RPA is een ontwrichtende nieuwe technologie die bedrijven revolutionaire mogelijkheden biedt met de implementatie van een digitaal personeelsbestand. Processen worden gestroomlijnd, de kwaliteit van het werk verbeterd en bedrijven realiseren een aanzienlijk rendement op hun investering. Automation Anywhere is toonaangevend in RPA en gebruikt softwarebots die samenwerken met mensen en repetitief werk overnemen. Zo hebben medewerkers de handen vrij om zich op de creatievere aspecten van hun werk te concentreren. De technologie combineert geavanceerde RPA met cognitieve en geïntegreerde analyse voor beheer en schaling van bedrijfsprocessen, vrijwel zonder fouten. Dit levert een significante verlaging van de bedrijfskosten op voor meer dan 3100 bedrijfsmerken wereldwijd.

“Bedrijven gaan steeds meer over op RPA door de hoge niveaus van efficiëntie en productiviteit die intelligente automatisering oplevert. Bedrijven en hun medewerkers kunnen hierdoor totaal anders gaan werken”, vertelde Eddie O’Brien, Senior Vice-President en Global Channel Chief bij Automation Anywhere. “Door de uitbreiding van onze samenwerking met Tech Data in Europa kunnen we nu meer klanten bereiken die RPA willen implementeren om het potentieel van hun personeel te optimaliseren.”  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!