Sharp introduceert Windows collaboration display

31-10-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sharp introduceert Windows collaboration display

Sharp introduceert een  Windows collaboration display gecertificeerd voor Microsofts Skype for Business. Dit 4K Ultra HD-display is specifiek ontworpen voor het ondersteunen en verbeteren van samenwerking in vergaderruimtes.

Het 70-inch interactieve display voldoet aan de specificaties van Microsoft en combineert Sharps bekroonde touch- en sensortechnologie met de applicaties van Microsoft als Office 365, Teams en Azure Digital Twins voor het creëren van de meest optimale setting in vergaderruimtes.

Het Windows collaboration display van Sharp voorziet bedrijven van tools waarmee ze direct kunnen verbinden en samenwerken. ’s Werelds eerste beeldscherm met Skype for Business-certificaat is voorzien van een geïntegreerde camera met 4K-sensor van hoge kwaliteit, een microfoon en speakers die gebruikers voorzien van audio- en video-ervaring. Via een USB-C connectie wordt de vergaderapparatuur direct voor de gebruiker ingesteld, waardoor er direct en sneller kan worden samengewerkt.

Het Windows collaboration display is vanaf nu verkrijgbaar via Sharp en zijn partners. Ga voor meer informatie naar de website.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware