Vivium Zorggroep besteedt de levering en beheer ICT infrastructuur uit aan Com1

31-10-2019 | door: Redactie

Vivium Zorggroep besteedt de levering en beheer ICT infrastructuur uit aan Com1

Vivium Zorggroep en Com1 hebben een 5-jarige overeenkomst getekend voor het inrichten en het volledig operationeel beheren van de gehele netwerk- en security-infrastructuur van alle Vivium locaties.

 Vanuit de visie van het leveren van Veilige Connectiviteit, zorgt de ICT dienstverlener uit Nijmegen voor een stabiel en schaalbaar fundament voor het goed functioneren van alle zorgapplicaties, Verpleeg Oproep Systemen, telefonie, domotica en clouddiensten van Vivium.

Vivium Zorggroep is met 4000 medewerkers en vrijwilligers, en 13 zorglocaties dé zorgspecialist in de regio's Gooi & Vechtstreek en Amsterdam-Zuid. Zij bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week vele vormen van seniorenzorg en -diensten.

De omgeving van Vivium en de wijze waarop Vivium in haar zorg-dienstverlening daarop inspeelt, verandert. “Er is hierin maar één constante, en dat is Vivium zelf”, aldus Bert van Capelle, één van de twee CEO’s van Com1. “Veel van de veranderingen in de zorg steunen vol op communicatie, juist ook tussen de zorgmedewerkers, cliënten en zorgverleners en (backend) systemen. Dit vraagt om een flexibel, schaalbaar en vooral veilig netwerk.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

deal