Redactie - 04 november 2019

Subdistributie Sennheiser door Epatra

Subdistributie Sennheiser door Epatra image

Sennheiser Benelux en Epatra te Alblasserdam gaan een samenwerkingsverband aan en vanaf 1 november 2019 zal Epatra worden aangesteld als één van de subdistributeurs voor de Benelux-markt.

Epatra zal zich voornamelijk richten op de IT-, office- en educatiemarkt. Sennheiser ziet dat de Sennheiser-producten in deze segmenten vaak onderdeel zijn van een groter project en dat klanten behoefte hebben aan “One Stop Shopping”. Epatra heeft reeds een relatie met een aantal resellers en integratoren om de Sennheiser-producten beschikbaar te maken voor AV-toepassingen in deze markt.

“De beslissing om Epatra aan te duiden als subdistributeur kwam uit een grondige analyse van deze markt en de huidige verwachtingen” zegt Hans de hertogh, Sales Director Professional Audio Solutions van Sennheiser Benelux. “Sennheiser heeft een netwerk van gecertificeerde resellers & integratoren. Met Epatra meent Sennheiser een partner te hebben gevonden waarmee tezamen de kwaliteit van onze verkooppartners beheerd en gewaarborgd kan worden. Epatra kan als subdistributeur van Sennheiser de extra service bieden die de markt van een A-merk als Sennheiser verwacht.”

Managing Director van Epatra Hans de Blois: “Epatra is altijd op zoek naar waardevolle partnerships. Sennheiser is een betrouwbare partner, die een uitstekende toevoeging is binnen ons productportfolio. Dankzij geautomatiseerde koppelingen kunnen alle producten ook direct worden ingelezen in ons TiC-webportal. Daarnaast past Sennheiser ook prima in ons ‘Visie 2020’ plan, waarbij we minder afhankelijk willen zijn van bulkhardware en ons meer en meer toeleggen op toegevoegde waarde producten, oplossingen en diensten.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!