Wouter Hoeffnagel - 04 november 2019

Ken Xie: enSilo profiteert van sales team en klantenbestand van Fortinet

Het sales team en klantenbestand van Fortinet gaat enSilo helpen zijn technologie sneller op de markt te brengen, zegt Fortinet CEO Ken Xie (foto). enSilo werd onlangs door Fortinet overgenomen.

enSilo is een endpoint security startup gevestigd in het Amerikaanse San Francisco. De startup werd afgelopen week voor 20 miljoen dollar overgenomen door Fortinet. "Zij hebben geweldige technologie en een geweldig team, maar hebben meer investeringen nodig in de go-to-market zijde", meldt Xie volgens CRN aan investeerders.

Technologie sneller op de markt brengen

Xie verwacht dat het sales team en het klantenbestand van Fortinet enSilo gaat helpen zijn technologie sneller op de markt te brengen. enSilo en Fortinet werken al langer samen; de status van enSilo als Security Fabric partner maakte de partij volgens Xie een interessante overnamekandidaat.

De CEO stelt dat het overnemen van bestaande technologiepartners helpt een naadloos integratieproces te bieden aan klanten, die hierdoor niet langer met verschillende puntproducten hoeven te werken.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!