Redactie - 05 november 2019

CCS breidt uit op Duitse markt

CCS breidt uit op Duitse markt image

CCS heeft vorige week tijdens de Duitse vakbeurs DKM voor de financiële- en verzekeringssector in Duitsland officieel bekendgemaakt dat zij haar Level X platform succesvol heeft geïmplementeerd in Duitsland. Daarmee zet CCS voor het eerst voet aan de grond in het buitenland.

De eerste klant betreft ’s werelds grootste MGA Victor International, onderdeel van Marsh and McLennan Companies. Victor Deutschland lanceerde vorige week haar eerste nieuwe verzekeringsproduct CyberVlex op de Duitse markt. Door gebruik te maken van het nieuwe digitale verzekeringsplatform Level X presenteert Victor Deutschland zich als een Insurtech MGA in de Duitse markt.

Level X is het digitale verzekeringsplatform van CCS en bestaat uit een combinatie van CCS backoffice-systeem Level, het open insurance ecosysteem Marketplace en smart midoffice Roundcube. Met Level X kan Victor Deutschland de end-to-end verzekeringsketen regisseren, van proces- en productbeheer tot de integratie van partners en services.

Het onderdeel Marketplace won eerder dit jaar de Efma/Accenture Innovation in Insurance Award 2019 waarmee het bedrijf wereldwijde furore maakte. Marketplace is het open ecosysteem van CCS waar innovatieve oplossingen van derden eenvoudig uit een AppCenter kunnen worden afgenomen. Hierdoor kunnen verzekeraars en het intermediair sneller hun dienstverlening innoveren en processen optimaliseren, en kunnen leveranciers van innovatieve oplossingen zelf hun app toevoegen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!