Fellowmind, eCraft en Orango fuseren

08-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Fellowmind, eCraft en Orango fuseren

Fellowmind, eCraft en Orango fuseren en werken gezamenlijk aan een Europees platform voor Microsoft Business Applications. Dankzij een investering van FSN Capital kan de 'buy and build'-strategie worden geïntensiveerd. Het nieuwe platform bouwt verder op de merkidentiteit en bestaande visie van Fellowmind.

FSN Capital begeleidt de fusie van Fellowmind met Orango en eCraft. Orango is de grootste Microsoft Business Applications-partner in Zweden, met 240 medewerkers in zeven vestigingen verspreid over het land. eCraft is de grootste Microsoft Business Applications-partner van Finland. Haar 290 werknemers houden zich bezig met het volledige scala van Microsoft Business Applications. Na de fusie zullen Orango en eCraft zich aansluiten bij de Nederlandse entiteiten CRM Partners, Pulse en AXtension, het Duitse CRM Partners en het Zweedse Endeavor als onderdeel van Fellowmind.

Fellowmind heeft nu 1.000 werknemers in vier Europese landen in dienst en een gecombineerde omzet van 125 miljoen euro. Fellowmind gaat zich inzetten om de komende vijf jaar een evenwichtig aanbod van Microsoft Business Applications en Digital Workplace-oplossingen te bieden. Hiervoor willen zij een internationaal netwerk aanspreken van uiteindelijk 2.500 werknemers. De bedrijven die deel uitmaken van Fellowmind behouden hun automie, merk en identiteit en zijn tegelijk een volwaardig lid van de Fellowmind-familie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud