Witold Kepinski - 07 november 2019

Workday kondigt intentie aan om Scout RFP te verwerven

Workday, speler in zakelijke cloud-applicaties voor financiën en human resources , en Scout RFP, een cloudgebaseerd platform voor strategische sourcing en leveranciersbetrokkenheid, hebben een definitieve overeenkomst getekend op grond waarvan Workday Scout RFP zal verwerven in een transactie in contanten.

Onder de voorwaarden van de definitieve overeenkomst zal Workday Scout RFP verwerven voor een vergoeding van ongeveer 540 miljoen dollar in contanten, onder voorbehoud van aanpassingen. De transactie zal naar verwachting worden afgerond in het vierde kwartaal van het fiscale jaar 2020 van Workday, eindigend op 31 januari 2020, afhankelijk van de vervulling van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, inclusief vereiste wettelijke goedkeuring.

Cooley LLP fungeert als juridisch adviseur voor Workday en Fenwick & West fungeert als juridisch adviseur van Scout RFP.

"Scout RFP is een marktleider die geliefd is bij inkoopteams die een belangrijke verschuiving ondergaan om de uitgaven beter te optimaliseren," zei Aneel Bhusri, mede-oprichter en CEO van Workday. "Samen zullen we een moderne source-to-pay-oplossing leveren die ons momentum in de markt voor uitgavenbeheer versnelt en uitbreidt hoe klanten kunnen plannen, uitvoeren, analyseren en uitbreiden in één systeem."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!