Zscaler gecertificeerd voor Office 365 binnen Microsoft Network Partner Program

08-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Zscaler gecertificeerd voor Office 365 binnen Microsoft Network Partner Program

Zscaler is als eerste cloud-security provider gecertificeerd voor Office 365 binnen het Microsoft Network Partner Program (NPP). Dit programma is ontworpen om klanten de keuze te bieden uit een aantal partners waarvan implementatie-uitvoer en -begeleiding in overeenstemming is met de Office 365-netwerkeisen van Microsoft, zodat zij een snelle en veilige gebruikerservaring krijgen.

"Zscaler heeft langetermijninvesteringen gedaan in Office 365-innovatie, -samenwerking en -gebruikerservaring. We hebben onze grote enterprise klanten actief begeleid in hun netwerktransformatieproces met een cloud-first benadering voor beveiliging", zegt Punit Minocha, Senior Vice President Business & Corporate Development, bij Zscaler. "Office 365 is een belangrijke driver in het cloudtransformatieproces. We zijn verheugd om samen te werken met Microsoft om het klanten makkelijker te maken de volledige Office 365-suite te adopteren."

Connectiviteit met Office 365 vereenvoudigen

"Zscaler is een waardevolle partner voor onze gezamenlijke klanten en heeft continu gebouwd aan een hoogwaardige ervaring voor onze Office 365-gebruikers", zegt Lori Craw, Director, Modern Workplace Marketing bij Microsoft. "Het Zscaler Cloud Security Platform biedt Office 365-klanten een keuze die voldoet aan onze strenge Office 365 Networking Partner Program-vereisten. Zscaler vereenvoudigt de connectiviteit met Office 365 en beveiligt al het andere verkeer via zijn cloud-first beveiligingsarchitectuur. Microsoft beveelt alleen NPP-partners aan voor Office 365-connectiviteit."

De benadering van Zscaler om digitale transformatie mogelijk te maken door veilige toegang te bieden tot bedrijfsapplicaties in de cloud, biedt zakelijke gebruikers zowel beveiliging, prestaties als flexibiliteit. Via Zscaler Internet Access kunnen organisaties Office 365-verkeer eenvoudig vanuit lokale kantoren naar Microsoft routeren voor een snelle gebruikerservaring, terwijl de rest van hun directe internetverbindingen volledig worden beschermd.

'Ontworpen voor directe toegang'

"Office 365 is ontworpen voor directe toegang. Directe verbindingen minimaliseren vertraging - de vijand van productiviteit - en Zscaler maakte het voor het Kelly IT-team gemakkelijk om directe verbindingen tot stand te brengen voor snelle responstijden en een optimale gebruikerservaring", zegt Robb Wilber, Director of Global Networks & Telecom bij Kelly Services. "Met Zscaler zijn we van het beheren van 400 regels op de perimeter-apparaten naar 10 gegaan.”

Lees de Kelly Services case study voor meer achtergrond over hun transformatie met Microsoft en Zscaler.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Security
Cloud