Eficode lanceert DevOps-oplossing voor analyses en dashboards

Mika Aho, O&O-directeur voor Eficode ROOT (links) en CEO Ilari Nurmi

09-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Eficode lanceert DevOps-oplossing voor analyses en dashboards

Eficode, leverancier van DevOps, lanceert een nieuwe DevOps-oplossing voor analyses. Eficode ROOT Insights (ROOT Insights) biedt managers en teams inzicht in de levenscycli van hun software met grafische dashboards die door software en DevOps tools worden gegenereerd.

Eficode ROOT Insights stelt teams in staat om onafhankelijk en op een door data aangestuurde manier te blijven presteren, zonder continu te hoeven rapporteren. Analyseoplossingen ondersteunen een vertrouwelijke, door data gestuurde bedrijfscultuur en zijn de hoeksteen van DevOps voor meer flexibiliteit en innovatie.

Real-time inzicht

Eficode ROOT Insights maakt deel uit van het Eficode ROOT DevOps Platform, een end-to-end suite op basis van geïntegreerde en geautomatiseerde software en DevOps-tools, waaronder de Atlassian stack en open sourcesystemen zoals Jenkins en Kubernetes. ROOT Insights verzamelt en visualiseert gegevens op basis van deze hulpmiddelen. De oplossing kan ook worden gekoppeld aan bestaande (open-source) tooling als een opzichzelfstaande analytische oplossing.

ROOT Insights biedt inzicht in de gehele ontwikkelstraat en laat zien nieuwe functionaliteit of code zich gedraagt door de gehele pijplijn.
Manager en teams kunnen zo operationele risico's inschatten, real-time ontwikkeling volgen en de voortgang van het gebruik van DevOps-tooling volgen: maken teams gebruik van de beste ontwikkelmethodes?

"We hebben ROOT Insights ontwikkeld, zodat we voortdurend nieuwe manieren kunnen bedenken om gegevens te bundelen in relevante statistieken en deze te visualiseren. De uiteenlopende selectie van tools voor het Eficode ROOT DevOps Platform stelt bedrijven in staat om hun favoriete hulpmiddelen te gebruiken en op de hoogte te blijven van de laatste innovaties op het gebied van hulpprogramma's. Tegelijkertijd krijgt de klant inzicht in de software-ontwikkelingscyclus van hun bedrijf", aldus Mika Aho, O&O-directeur voor Eficode ROOT.

 

Terug naar nieuws overzicht