Floris van Miert wordt Strategic Partner Manager Benelux bij Acronis

08-11-2019 | door: Witold Kepinski

Floris van Miert wordt Strategic Partner Manager Benelux bij Acronis

Floris van Miert is aan de slag gegaan als Strategic Partner Manager Benelux bij Acronis, speler in data protection en back-up. Dit meldt hij op LinkedIn.

Van Miert werkte eerder onder andere bij CloudBilling en Scale Computing.

Acronis is in 2003 opgericht in Singapore en in 2008 opgericht in Zwitserland. Het heeft nu meer dan 1.400 werknemers in 18 landen. Acronis-oplossingen worden vertrouwd door meer dan 5 miljoen consumenten en 500.000 bedrijven, waaronder 80% van de Fortune 1000-bedrijven. Cyberbeschermingsproducten van Acronis zijn verkrijgbaar via 50.000 partners en serviceproviders in meer dan 150 landen in meer dan 30 talen.

Acronis heeft recent nog een investeringsronde van 147 miljoen dollar aangekondigd onder leiding van Goldman Sachs. De investeringsronde stelt de waardering van het bedrijf in op meer dan een miljard dollar en stelt Acronis in staat om zijn engineeringteam in Singapore, Bulgarije en Arizona uit te breiden, extra datacenters te bouwen en door acquisities te groeien. Bovendien zal Acronis het kapitaal gebruiken om de bedrijfsgroei in Noord-Amerika te versnellen, in samenwerking met Acronis SCS , een onafhankelijke softwareverkoper en distributeur voor de publieke sector.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People, back-up