ConnectWise neemt MSP software specialist Continuum over

08-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

ConnectWise neemt MSP software specialist Continuum over

ConnectWise neemt voor een onbekend bedrag MSP software specialist Continuum over, dat zich onder andere specialist in Remote Management and Monitoring (RMM). Beide bedrijven vallen nu onder investeerder Thoma Bravo.

ConnectWise meldt op zijn site: 'Door onze acquisities van Continuum en IT Boost, gecombineerd met ConnectWise Engage, aangedreven door Webinfinity, brengt ConnectWise drie zeer complementaire oplossingen samen om partners een uitgebreid serviceaanbod te bieden om hun succes te versnellen. De resulterende oplossingsuite herdefinieert IT-bedrijfsautomatisering, terwijl nieuwe of verbeterde efficiëntie voor onze partners wordt gecreëerd.

Ongeacht het bedrijfsmodel, de omvang of het niveau van operationele volwassenheid hebben ConnectWise-partners nu toegang tot een completere oplossing dan ooit tevoren - de beste PSA, RMM en CPQ van ConnectWise, RMM, service-enabled RMM, beveiliging en NOC / SOC van Continuum, IT-documentatie van ITBoost en ConnectWise Engage, mogelijk gemaakt door Webinfinity. Samen zullen we de industrie transformeren, innovatie stimuleren en de klantenservice verbeteren via een krachtiger platform en oplossingsopties die zijn afgestemd op de behoeften en doelstellingen van TSP's."

 

Terug naar nieuws overzicht