Dutch IT-channel bij Cisco Partner Summit in Las Vegas
08-11-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel bij Cisco Partner Summit in Las Vegas

Dutch IT-channel was aanwezig bij de Cisco Partner Summit 2019 in Las Vegas en zal op zijn website nieuws over de aankondigingen publiceren. In het Aria Resort & Casino in Las Vegas werd de 24 ste jaarlijkse Partner Summit gehouden met meer dan 2.100 partners uit meer dan 80 landen over de hele wereld. Partners kregen onder andere ook awards uitgereikt.

"Partners hebben altijd centraal gestaan in onze bedrijfsstrategie en kern van wie we als bedrijf zijn", aldus Chuck Robbins (foto), voorzitter en CEO van Cisco. "Ze brengen divers talent en expertise naar onze collectieve klanten en ik ben ervan overtuigd dat we samen de immense kansen die ons te wachten staan, zullen blijven benutten, de best mogelijke oplossingen en klantervaring zullen leveren en een echte impact hebben op de wereld om ons heen."

Cisco Partner Summit is een belangrijke event omdat partners het hart van de onderneming zijn. Elk jaar stroomt bijna 90 procent van de inkomsten van Cisco via het partnerkanaal en in het verlengde van Cisco's salesforce is Partner Summit het belangrijkste evenement voor partners om de belangrijkste strategieën en aandachtsgebieden voor het volgende jaar te begrijpen.

"Partners blijven onze grootste verkoopmotor en we zijn zeer toegewijd om hen te helpen presteren en transformeren", zegt Oliver Tuszik, Senior Vice President van de Global Partner Organisation. “Ons doel is om onze partners te helpen zich te onderscheiden en uiteindelijk waarde te creëren. We willen meer zijn dan alleen de beste technologieleverancier, maar eerder een onvervangbare partner voor succes op de lange termijn. ”

Tijdens de Partner Summit was er onder andere een speciale focus op klantervaring (customer experience) en er zijn aanzienlijke investeringen aangekondigd om partners te helpen groeien en winst te maken gedurende de levenscyclus. Verder werden innovaties rond netwerken, beveiliging, samenwerkingsoftware en een hernieuwde focus op de mkb business gepresenteerd.

Terug naar nieuws overzicht
Security