Mellanox boekt meer omzet en winst

08-11-2019 | door: Witold Kepinski

Mellanox boekt meer omzet en winst

Mellanox Technologie heeft de voorlopige financiële resultaten bekendgemaakt voor het derde kwartaal eindigend op 30 september 2019. De omzet bedroeg 335,3 miljoen dollar, een stijging van 20,1 procent. De nettowinst steeg licht naar 44,2 miljoen dollar.

“Mellanox leverde recordomzet en kasstroom uit activiteiten in het derde kwartaal, met groei in al onze belangrijke productlijnen. De verkoop van onze Ethernet-adapteroplossingen groeide met 28% Q / Q en blijft marktleider voor gegevenssnelheden van 25 GB / s en hoger. We zijn begonnen met het verzenden van ConnectX-6 Dx, 's werelds eerste 200 Gb / s Ethernet-adapter met ingebouwde crypto-versnelling, waarmee beveiliging kan worden geïmplementeerd in enterprise en cloud datacenters. We zien ook een gezonde acceptatie van onze Ethernet-switches in een breed scala aan datacenter-applicaties, waaronder hyperscale, cloud, storage en financiële markten, wat resulteert in een groei van 25% ten opzichte van het voorgaande kwartaal”, zegt Eyal Waldman, president en CEO.

Hij vervolgt: “Onze IB-oplossingen groeiden ook, aangedreven door de opkomst van onze 200 GB / s HDR-oplossingen in de marktsegmenten HPC, AI, cloud en opslag. Als een belangrijk voorbeeld biedt Microsoft nu via IB HDR verbonden knooppunten in de Azure-cloud voor HPC-workloads. We zijn blij met de sterke tractie van onze adapters en schakelaars in het datacenter, evenals onze solide financiële resultaten voor het derde kwartaal."

Terug naar nieuws overzicht
Hardware