Aptean neemt Schouw Informatisering over

12-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Aptean neemt Schouw Informatisering over

Softwareleverancier Aptean neemt het Nederlandse Schouw Informatisering, een full-service ERP leverancier voor voedingsmiddelenbedrijven, over. De acquisitie van Schouw is de nieuwste investering in ERP-oplossingen gericht op de voedselindustrie, waarmee Aptean haar aanbod en geografisch bereik vergroot. Voor haar klanten en medewerkers verstevigt Schouw hiermee haar positie in de lokale markt.

Schouw is al 21 jaar een belangrijke speler en ondersteunt klanten in de food en agri sector rechtstreeks in de Benelux en via een partnernetwerk over de hele wereld. Schouw biedt uitgebreide food specifieke bedrijfsbrede softwareoplossingen, waaronder Foodware 365, gebaseerd op het Microsoft Dynamics 365 platform. Het Foodware 365 platform ondersteunt foodklanten in hun dagelijkse bedrijfsvoering en genereert data, dat zorgt voor de borging van leverbetrouwbaarheid, vergaande transparantie in de supply chain en een beter inzicht in marktfluctuaties.

Met de overname van Schouw versnelt Aptean de uitbreiding van haar productportfolio en het geografische bereik van cloud oplossingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Terug naar nieuws overzicht