Witold Kepinski - 12 november 2019

Zadara toont hybride cloud storage service tijdens VMWorld Europe

Zadara toont hybride cloud storage service tijdens VMWorld Europe image

Zadara toonde zijn hybride cloud storage service tijdens de VMWorld Europe beurs in Barcelona. Het gaat om volledig beheerde, hybride enterprise opslag- as-a-service (STaaS) -platform. Deze biedt unieke voordelen voor channel partners aldus Zadara.

Zadara's uniforme, schaalbare, veilige hybride cloudopslagservice biedt zakelijke gebruikers de mogelijkheid om informatie op te slaan waar gegenereerd en beschikbaar te maken waar nodig. Dit brengt een broodnodig concurrentievoordeel voor MSP's die succesvol willen concurreren in een hybride wereld. Bovendien beschikt het platform van Zadara, dat nu NVMe bevat , over een pay-by-consumptiemodel waarmee gebruikers naar behoefte kunnen opschalen of verlagen - en nooit betalen voor ongebruikte capaciteit zo beweert het bedrijf.

"Het vermogen om flexibel te zijn gaat veel verder als het gaat om de implementatie van hybride cloudopslagstrategieën, en het Zadara-platform is inherent wendbaar", aldus Dani Naor, vice-president internationale verkoop van Zadara. "Ons platform kan worden opgezet als een opslagoplossing met één bron die zorgt voor een naadloze gegevensstroom, totale beveiliging en lagere kosten."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!