Microsoft Flow omgedoopt tot Power Automate met nieuwe RPA functies

14-11-2019 | door: Witold Kepinski

Microsoft Flow omgedoopt tot Power Automate met nieuwe RPA functies

Microsoft Flow wordt hernoemd naar Microsoft Power Automate , om de software beter af te stemmen op het Microsoft Power Platform. Robotic process automation (RPA) is hierbij toegevoegd aan Microsoft Power Automate en biedt een end-to-end automatiseringsoplossing die AI, API's en UI omvat op het Microsoft Power Platform zo meldt het bedrijf in een blog.

James Phillips van Microsoft Corporate Applications meldt: 

"Het is een voorrecht om elke dag met wereldwijde organisaties samen te werken om hen te helpen concurreren en innoveren in een moderne, gegevensgestuurde economie. Ons doel met Dynamics 365 en het Microsoft Power Platform is om uw organisatie te helpen effectievere bedrijfsresultaten te behalen en proactieve acties te ondernemen die uw bedrijf op unieke wijze positioneren en differentiëren in de snel evoluerende markt.

We hebben slechts een paar weken geleden meer dan 400 nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd met de releasegolf 2 van 2019. Vandaag kondigen we op Microsoft Ignite 2019 meer belangrijke updates aan voor het Microsoft Power Platform die nieuwe mogelijkheden ontgrendelen, waaronder:

Microsoft Flow wordt hernoemd naar Microsoft Power Automate , om beter af te stemmen op het Microsoft Power Platform.

Robotic process automation (RPA) is toegevoegd aan Microsoft Power Automate en biedt een end-to-end automatiseringsoplossing die AI, API's en UI omvat op het Microsoft Power Platform.

Microsoft Power Virtual Agents - een app zonder code / low-code waarmee iedereen intelligente AI-aangedreven virtuele agenten kan maken en implementeren.

Een groot aantal nieuwe beveiligingsverbeteringen voor Microsoft Power BI , die toonaangevende gegevensbeveiligingsmogelijkheden toevoegen, ongeacht waar uw analysegegevens worden gebruikt en geopend.

Nauwere integratie tussen het Microsoft Power Platform en Microsoft Teams, waardoor 's werelds populairste samenwerkingsapp en het Power Platform dichter bij elkaar komen.

Een nieuwe reeks vooraf gebouwde modellen voor AI Builder die nog geavanceerdere AI-modellen toevoegen aan Microsoft Power Automate en Microsoft Power Apps die voor iedereen beschikbaar zijn.

Deze nieuwe functies en producten bevorderen onze visie op het Power Platform aanzienlijk, een ongeëvenaarde reeks functies waarmee iedereen in zijn organisatie kan analyseren, handelen en automatiseren om bedrijven van de grond af te transformeren."

Lees meer details in de blog.

Terug naar nieuws overzicht
Software