Dataplace lijft Datacenter Nedzone in

Arco van Bezooijen (Datacenter Nedzone) en Gerben van der Veen (Dataplace)

14-11-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Dataplace lijft Datacenter Nedzone in

De Nederlandse carrierneutrale en landelijke datacenterexploitant Dataplace neemt Datacenter Nedzone over. Datacenter Nedzone is sinds 8 november onderdeel van Dataplace. Met deze vierde overname van een datacenter versterkt Dataplace haar positie in de nationale datacentermarkt.

Datacenter Nedzone is gevestigd in Steenbergen en speelt een belangrijke regionale rol als het gaat om datacenterdienstverlening in Brabant en het zuidelijk gebied van Nederland. De locatie gaat voornamelijk het westen van Noord-Brabant en Zeeland versterken met een verlenging naar onze zuiderburen in de regio Antwerpen. Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace: "Nedzone heeft een uitstekende reputatie, is zeer klantgericht en ligt geografisch op een interessante positie. Wij zijn enorm verheugd met deze toevoeging aan ons groeiend aantal datacenters in Nederland en kijken uit naar de samenwerking met het team."

Arco van Bezooijen, Directeur van Datacenter Nedzone: "Wij zijn ontzettend blij met de overname door Dataplace. Voor de klanten verandert er niets en al het personeel blijft betrokken bij het datacenter. Tegelijkertijd kan het datacenter gaan profiteren van de sterke positie in de markt van Dataplace."

Terug naar nieuws overzicht