Wouter Hoeffnagel - 14 november 2019

Datacenter Nedzone wordt onderdeel van Dataplace

Datacenter Nedzone wordt onderdeel van Dataplace image

De Nederlandse carrierneutrale en landelijke datacenterexploitant Dataplace neemt Datacenter Nedzone over. Datacenter Nedzone is sinds 8 november onderdeel van Dataplace. Met deze vierde overname van een datacenter versterkt Dataplace haar positie in de nationale datacentermarkt.

Datacenter Nedzone is gevestigd in Steenbergen en speelt een belangrijke regionale rol als het gaat om datacenterdienstverlening in Brabant en het zuidelijk gebied van Nederland. De locatie gaat voornamelijk het westen van Noord-Brabant en Zeeland versterken met een verlenging naar onze zuiderburen in de regio Antwerpen. Gerben van der Veen, Managing Director van Dataplace: "Nedzone heeft een uitstekende reputatie, is zeer klantgericht en ligt geografisch op een interessante positie. Wij zijn enorm verheugd met deze toevoeging aan ons groeiend aantal datacenters in Nederland en kijken uit naar de samenwerking met het team."

Arco van Bezooijen, Directeur van Datacenter Nedzone: "Wij zijn ontzettend blij met de overname door Dataplace. Voor de klanten verandert er niets en al het personeel blijft betrokken bij het datacenter. Tegelijkertijd kan het datacenter gaan profiteren van de sterke positie in de markt van Dataplace."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!