Witold Kepinski - 15 november 2019

Palo Alto Networks kondigt nieuwe SASE platform en Cortex XDR aan

Palo Alto Networks kondigt nieuwe SASE platform en Cortex XDR aan image

Palo Alto Networks heeft op Ignite Europe ’19 Cybersecurity Conference in Barcelona twee belangrijke updates voor zijn productsuite aangekondigd.

Beveiliging van netwerken in de cloud met Prisma Access (SASE):

Met de toevoeging van nieuwe SD-WAN- en DLP-mogelijkheden in Prisma Access introduceert Palo Alto Networks het meest uitgebreide platform voor 'secure access service edge' (SASE). Bedrijven kunnen nu naadloos filiaallocaties en mobiele gebruikers verbinden en beveiligen met een eenvoudige, veilige en krachtige SD-WAN geleverd vanuit de cloud. SASE (uitgesproken als 'sassy') is een nieuwe Gartner-categorie die netwerken en netwerkbeveiliging combineert in een enkele cloud-geleverde service.

Detectie en reactie opnieuw definiëren met Cortex XDR 2.0

Het eerste XDR-product in de branche is verbeterd met de toevoeging van nieuwe gegevensbronnen van derden en een nieuwe uniforme platformervaring. In negen maanden heeft Cortex XDR ondernemingen in staat gesteld om het waarschuwingsvolume met 50x te verminderen en onderzoeken met 8x te versnellen.

XDR is een detectie- en responscategorie die is gemaakt door Palo Alto Networks en die inzicht geeft in gegevens via netwerken, clouds en endpoints.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!