Witold Kepinski - 15 november 2019

Freshworks haalt miljoenen dollars op

Freshworks haalt miljoenen dollars op image

Freshworks, een Amerikaanse aanbieder van customer engagement software, heeft bekendgemaakt dat het definitieve overeenkomsten heeft ondertekend voor een Serie H-financieringsronde van 150 miljoen dollar met een post-money valuation van 3,5 miljard dollar.

De ronde werd geleid door bestaande investeerders Sequoia Capital, CapitalG en de eerste investeerder van Freshworks, Accel. Het kapitaal zal worden gebruikt voor de wereldwijde uitbreiding van Freshworks en om versneld te investeren in het geïntegreerde SaaS-platform.

Als onderdeel van deze inspanning heeft Freshworks ook de Customer-for-Life-Cloud aangekondigd, waarmee een gemeenschappelijk dataplatform tot stand wordt gebracht om alle producten van het bedrijf samen te brengen. Zo worden belangrijke klantgegevens van marketing, sales, support en klantsucces verenigd om de eindeloze customer journey te verbeteren.

De financiering sluit naar verwachting aan het eind van het jaar en is onderhevig aan gangbare afrondingsvoorwaarden, waaronder antitrust-goedkeuring van de Amerikaanse autoriteiten.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!