Witold Kepinski - 15 november 2019

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway

Henk Nijland benoemd als Directeur Operations van Bizway image

Bizway, specialist in veilige hosting en werkplekbeheer, stelt Henk Nijland (54) aan als Directeur Operations. Nijland werkte tot voor kort in dezelfde functie bij Intermax Cloudsourcing, dat evenals Bizway onderdeel uitmaakt van de Intermax Group. Hij neemt bij Bizway plaats in het managementteam, naast oprichter en directeur Bart Lageweg.

Met de aanstelling van Nijland in de functie van Directeur Operations zet Bizway een volgende stap naar professionalisering en groei. Bij Intermax Cloudsourcing heeft Nijland in de afgelopen zes jaar leidinggegeven aan de operationele afdeling. In die tijd is de omzet van het bedrijf verdrievoudigd en is het aantal medewerkers sterk gegroeid. Nu Nijland zijn ervaring gaat inzetten bij Bizway, heeft Lageweg de handen volledig vrij om zich te richten op het leggen en onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe klanten.

Henk Nijland over zijn nieuwe rol: “Bizway bestaat 23 jaar en er is een solide basis gelegd binnen het segment mkb-bedrijven. Het bedrijf laat een gezonde ontwikkeling zien. Nu is het bedrijf klaar om de volgende stap te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat Bizway de juiste combinatie van expertise en kwaliteit van mensen in huis heeft om deze weg in te slaan.”

Bart Lageweg: “Ik kijk uit naar de nieuwe stappen die we met Henk Nijland gaan zetten. Hij heeft aangetoond operations zeer succesvol te kunnen leiden. Hij is de aangewezen persoon om inhoud te geven aan onze ambitie flink te groeien met onze organisatie en de interne operatie verder te professionaliseren.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!