Nextview Academy en Fast Lane gaan samen Salesforce trainingen aanbieden

19-11-2019 | door: Redactie

Nextview Academy en Fast Lane gaan samen Salesforce trainingen aanbieden

Fast Lane en Nextview gaan samenwerken om het aanbod van Salesforce Trainingen te verbreden en op meerdere locaties aan te bieden.

Nextview is een Salesforce Platinum Partner en Fast Lane een Authorized Training Provider. Door de samenwerking met Nextview kunnen Salesforce Trainingen nu, naast Utrecht, ook in Eindhoven aangeboden worden.

Daarnaast wordt het aanbod aanzienlijk verbreed door gebruik te maken van de Salesforce Certified Instructors van Nextview. Op 18 november gaat de eerste training van start op de nieuwe locatie in Eindhoven bij Nextview op de High Tech Campus 27.

Salesforce biedt sinds enkele jaren on-line leren aan, waarbij iedereen zich kan bekwamen om een Salesforce Expert te worden. Vorig jaar werd de magische grens bereikt van 5 Miljoen behaalde badges op Salesforce Trailhead. In Nederland hebben alle Nextview consultants gezamenlijk meer dan 6.000 badges behaald. Daarnaast beschikt Nextview over meer dan 190 individuele certificeringen en een eigen team van Salesforce Certified Instructors.

Terug naar nieuws overzicht
Software