Scality versterkt EMEA sales team met twee nieuwe channel managers

19-11-2019 | door: Witold Kepinski

Scality versterkt EMEA sales team met twee nieuwe channel managers

Scality, speler in software voor gedistribueerde bestands- en objectopslag en multi-cloud datacontrole, heeft aangekondigd dat het zijn kanaalstrategie in EMEA verbetert ter ondersteuning van de groei die het bedrijf doormaakt, en nog meer kansen biedt voor Scality en zijn partners.

Scality, dat geheel indirect verkoopt, heeft twee channel specialisten aangenomen: Frédéric Saldes heeft de nieuwe rol van channel director Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Afrika (SEMEA); en Doug Williams wordt channel director voor Noord-Europa. De twee zullen het kanaalsucces en bedrijfsgroei ondersteunen door het channel netwerk deze regio's verder te versterken.

Scality's netwerk van VAR's en SI's is cruciaal voor de 100 procent channel-gebaseerde verkoopbenadering van het bedrijf. Het succes van het ATLAS- partnerprogramma van Scality is gebaseerd op een tweerichtingsverplichting die zakelijke bescherming, verkoopmogelijkheden, technische training en gezamenlijke verkoop- en marketingactiviteiten omvat om partners concrete voordelen te bieden zo meldt het bedrijf.

Terug naar nieuws overzicht