IGEL wordt voortaan geleid door Jed Ayres en Heiko Gloge

19-11-2019 | door: Witold Kepinski

IGEL wordt voortaan geleid door Jed Ayres en Heiko Gloge

IGEL, leverancier van een geavanceerde besturingssysteem voor cloud workspaces, kondigt de uitbreiding van zijn managementteam aan. Het nieuwe leiderschapsteam zal nu worden geleid door co-CEO Jed Ayres en CEO en oprichter Heiko Gloge. Het bedrijf heeft nu bijna 400 werknemers wereldwijd.

"IGEL staat op een cruciaal groeipunt in zijn geschiedenis", aldus Gloge. "Om te profiteren van onze unieke marktkansen, was het tijd om het executive leiderschapsteam uit te breiden, evenals de verantwoordelijkheden van enkele van onze visionaire bedrijfsleiders. Jed, in het bijzonder, heeft bijgedragen aan de recente transformatie van IGEL als een dominant softwarebedrijf voor de nieuw tijdperk van cloud-aangedreven edge computing. Het is een eer om samen met Jed te blijven werken in zijn nieuwe hoedanigheid terwijl we een koers uitstippelen voor de ongekende kansen die we te wachten staan. "

IGEL heeft verbazingwekkende resultaten bereikt en meldde dat de wereldwijde omzet voor de eerste helft van 2019 jaar-op-jaar groeide met 47% en dat de software-omzet in Noord-Amerika met name 147% bedroeg in dezelfde periode.

Windows Virtual Desktop

Dit groeitempo zal naar verwachting in 2020 exploderen, aangezien het bedrijf profiteert van zijn recente aankondiging als een door Microsoft aanbevolen "belangrijke" partner voor bedrijven die op Linux gebaseerde randapparatuur willen inzetten die de Windows Virtual Desktop (WVD) -oplossing ondersteunen als evenals voortdurende partnerschappen met Citrix, VMware en Amazon.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware