Cato Networks lanceert wereldwijd partnerprogramma

19-11-2019 | door: Witold Kepinski

Cato Networks lanceert wereldwijd partnerprogramma

Cato Networks, aanbieder van een SASE-platform, heeft het Cato Partner Program aangekondigd. Het betreft een kanaalprogramma met Accelerated Return on Investment (ROI) met eenvoudige onboarding, sterke marge-mogelijkheden en uitgebreide inkomstenstromen van het unieke Secure Access Service Edge (SASE) platform van Cato.

“Sinds zijn oprichting heeft Cato zich gericht op het eenvoudiger maken van netwerken. Maar eenvoud gaat niet alleen over onze service; het gaat ook over hoe we samenwerken”, zegt Shlomo Kramer, CEO en medeoprichter van Cato Networks. "We stellen partners in staat om te profiteren van digitale transformatie, ongeacht de mogelijkheid, of het nu gaat om SD-WAN als vervanging voor MPLS , beveiligde internettoegang via filialen , geoptimaliseerde wereldwijde connectiviteit, vereenvoudiging van cloud acceptatie of mobiele toegang."

Het programma bestaat uit slechts twee partnerlagen. Voor beide niveaus vereist het gebruik van Cato geen kapitaalinvestering. Training en certificering zijn gratis en online en on-demand beschikbaar. Voor gekwalificeerde partners biedt Cato gratis demo-licenties, gratis apparatuur en marketingontwikkelingsfondsen (MDF) om de inspanningen van de partners op het gebied van leadgeneratie te ondersteunen.

Cato-training en -certificering zijn gratis en online en on-demand beschikbaar. "We hebben geanalyseerd wat werkt met partnerprogramma's - en wat niet", zegt Alon Alter, Chief Revenue Officer bij Cato Networks. “Wij geloven in het ondersteunen van onze partners maar tegelijkertijd hen maximale onafhankelijkheid geven. Het is vanwege hun inspanningen en ons unieke platform dat we een 80% winstverhouding hebben gezien na proof of concept (PoC). ”

Met het SASE-platform van Cato kunnen partners inspelen op de markt voor managed netwerk services die goed is voor 60 miljard dollar.

SASE werd voor het eerst gedefinieerd in Gartner's Hype Cycle for Enterprise Networking, 2019 en combineert vele ongelijksoortige netwerk- en netwerkbeveiligingsmogelijkheden, waaronder SD-WAN, SWG, CASB, SDP / ZTNA, DNS-bescherming en FWaaS naar een wereldwijde, cloud-native architectuur.

 

Terug naar nieuws overzicht
Software